Forever Young

Hey baby xP
Monday, 26 March 2012 ? 0 Atashinchi ?
Hello guys..Okay dah lama aku tak update blog aku ni ha..Dah berhabuk2 aku tinggalkan..Yelah,busy study la katakan..Hahahaha,k bajet je..Ehh aku teringin gilaaaaaaaaaaaaaa nak jumpa Boyfie aku yang nun jauh di Bosnia tu..Seriously..aku teringin sgt nk jmpa dia face to face..Damn -.- ada spe2 baik hati tk nk bwk aku jmpa Damir?:( nk jmpa dia sangat-2 .. Haihh sabar je lah .. Tengok je lh gmbr dia dlm phne tu ha hari2 .. xD btw haritu aku jmpa mamat tuuuutttt tau..Dpd jauh aku dah nmpk dia..K aku if suka someone tu sume aku tau.. cara dia jalan , suara dia , hahahah all the things about  him i will know xD i'm not stalker okayy baby :D Anyway aku TIBA-TIBA TERINDU kkpqah ;P Heeeee , sorry .. lgi-2 kat skolah skg aku alwys nmpk akk form5 yg muka mcm kkpqah..automatic ingt kat dia .. Birthday kkpqah this sunday :) hahaha , ttbe je cito kakpqah -.- exam aku haritu dpt 1a 5b 2c .. hahaha, sejarah je yg A.. agama sikit je lgi nk A dah..Patah seribu u know.. Hmm aku tak dpt jdi drum major :( jadi Ketua Bendera pungg jadi lh..hehehe xD klah nk out..Actually bnyk lgi aku nk story but later lah k? next month update lagi..kbai :))


Thanks for reading :)


Why ?
Wednesday, 22 February 2012 ? 0 Atashinchi ?
Holla guys..Lama dah kan aku tak update blog aku ni?Dah-2,actually aku update pun bersebab okay..Hmm,cane ekh nk start cite ? Tetiba malu pulak haa..Hehehe,kay aku gedik..dah diam :D
Okayy , first of all aku nak bagitau nih yang MUNGKIN ok mugkin aku still ada crush dekat budak bajet hensem tu .. hahahahaha , sorry lah kay ? :P Entah la .. aku tak tau kenapa bila setiap kali aku nmpk dia msti aku berdebar .. Hahaha , kfinee prasaan aku tk betul .. erhhhhhhhhhhhhhh ! why why why ? why i must still like him ? OMG .. tah la susah aku nk buang prasaan bodoh tu .. Sokayy lah , lama-2 nnti "perasaan" bodoh tu hlg lah .. hahahaha , kay dah la .. den nak out .. nanok cite banyak-2 nnti takut mamat tu baca :) Byebye..


Thanks for reading :)


with my crazy sister :P
Sunday, 12 February 2012 ? 0 Atashinchi ?
I love my hair :D hahahaha


Thanks for reading :)


Kind of Busy :3
Saturday, 14 January 2012 ? 0 Atashinchi ?

Hey guys . Hmm dah lama aku rasa aku tak update blog kan ? rindu pun ada jugak .. haha but nk buat cne lappy den rosak sbb adk aku pandai sgt pegi langgar lappy tu smpai jatuh . so kne hntr repair ler :) stupid pnye adik --" btw skg ni aku busy giler kod ? haishh .. skolah la katekan .. :D hw selori ohh .. cuti ni pun hw banyak . syg ckgu ! <3 :* hehe , nnti cuti raya cina ni pun akan ada pakej percutian .. mampos aku -.- hahahaha , smlm FAD bagi aku present . hihiw :D last year and this year punya present .. actually lmbt lagi bday aku , 15.4 nnti but dia org first wish aku .. hoho , sayang kau la fad :DD thanks baby bagi present .. nnti bday kau aku bagi jgk kay ? btw padan muka adik aku , masuk kelas 1 omega and wajib amik bahasa jepun .. miahahaha , satu hal pulak setiap hari jumaat aku nk kne stay tggu dia smpai kul 1.10 ;( haishh . k dah la .. nothing to say .. Bulan depan aku update lagi ek ? HAHAHA ! sbb kne dtg cc lah .. -.- kbai .


Thanks for reading :)


Pavilion :D
Saturday, 31 December 2011 ? 0 Atashinchi ?

Yaww man . ok today aku tkde mood nk update actually :) penat lah :3 tadi pergi pavilion dgn acik aku .. teman dia kejap .. Dia nk pergi amik kad loccitane dia .. haha , then jalan-2 je .. then msk lah butik hndbag ,Cole Haans .. Acik aku beli handbag .. aku n jaja jdi tkg pilih wane . miahahaha :D then pergi The Loaf beli roti kat dlm tu .. chocolote dia sumpah awesome (Y) hehe .. then cotton on and forever 21 rmai org doh -.- sale la ktekn ..before balik aku and jaja amik gmbr dkt bebear yg ada kat luar pavi .. comel je mcm aku XD .. hahahahaha .. hm k dah la .. nak tido :D byeeeeeeeeee ..

Gmbr Bersama Bebear   




# aku pakai baju hitam tu :) merah adik aku , jaja ... hihi


Thanks for reading :)




Older Post


// Forever Young-One Direction